Everyday-is-a-happy-day.jouwweb.nl

De 8-daagse lever en galblaas reinigingskuur

 

1382195_580511212014307_1976882975_n

Vandaag begin ik met een 8-daagse lever en galblaas reinigingskuur. En dan is er eigenlijk maar een bekende, namelijk die van Andreas Moritz(RIP).

Deze reinigingskuur is op zich hartstikke simpel.6 dagen lang minimaal 1 liter (biologisch) appelsap drinken tussen je normale gezonde(groente, fruit, noten, zaden en kruiden) maaltijden door. Dus geen dierlijke eiwitten, dus geen vlees, ei, kaas enz. Dan op dag 7 en 8 drink je 4x 200ml water met bitterzout(magnesiumsulfaat) en tussendoor een oplossing van 120ml olijfolie en 180ml sap van een uitgeperste grapefruit. Dit is overigens wel allemaal gebonden aan een tijdschema waar je je aan dient te houden als je het goed wilt doen.

Door het bitterzout zal je aandrang krijgen om naar de wc te gaan, en het is de bedoeling dat die ontlasting dun is. En dan is het een kwestie van kijken wat er meekomt. Als je lang slecht hebt gegeten en misschien veel spanningen hebt gehad kunnen er zelfs grote galstenen meekomen die vast hebben gezeten in je lever. Kleine galsteentjes is uiteraard ook mogelijk. Het zuur van de appelsap in die 6 dagen heeft deze losgeweekt. Bij iedereen komt er wel wat mee, want we ademen ook vieze lucht in en drinken kraanwater, wat ook niet super schoon is(oa kalk).

Iedereen die ik ken die deze reiniging kuur heeft gedaan is er meer dan over te spreken. Men voelt zich energiek en helder. Op zich ook niet zo gek als deze extreem belangrijke en grote orgaan weer vrij kan ademen. Vele mensen zijn door deze kuur van een waslijst aan klachten afgekomen. Denk aan spijsverteringsproblemen, astama, alzheimer, overgewicht, impotentie, depressiviteit, menstruatieproblemen, spierspanning, MS, slaapproblemen, eetbuien, constipatie, kanker, tand and tandvleessproblemen, hormonale disbalans, duizeligheid, seksuele problemen en nog veel meer!

Vergeet niet dat we het hier over de lever hebben, de grote zuiveringsfabriek van je lichaam. Voor de geïnteresseerden zal ik hieronder de link posten naar het boek van Andreas Moritz met daarin de reinigingskuur. Here we go!

Deel dit gerust met je vrienden zodat ook zij hun lever en galblaas kunnen reinigen!

Klik HIER voor de kuur + uitleg in een .PDF bestand!